Dubravka Petric / Pixsell
Dubravka Petric / Pixsell

Tomas: "Drago mi je da smo deklasirali protivnika"; Moniz: "Presudio je gol Fućka za 3-1"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.07.23. | 08:39

Treneri su podijelili svoja stajališta nakon otvaranja novog osječkog stadiona.

Nogometaši Osijeka na najbolji su način otvorili Opus Arenu, najmoderniji stadion u Hrvatskoj. Iako je na istoku Hrvatske kiša nemilice padala, novi osječki stadion ima sva mjesta natkrivena i pruža dosad komfor kakav nemaju nijedni drugi navijači u Lijepoj našoj, tako da se unatoč lošim vremenskim uvjetima na tribinama skupilo čak 11 tisuća navijača. I imali su što za vidjeti. Čak pola tuceta u mreži Farmaceuta, koji su preko Crnca zabili tek utješan gol.

Naravno, trener domaćih Stjepan Tomas nije krio zadovoljstvo pobjedom.

"Čestitao bih dečkima na odličnoj partiji. Drago mi je što smo baš danas deklasirali protivnika na otvorenju, što smo našim navijačima priuštili jedan lijepi spektakl u odličnom ambijentu. Tek je početak, ima se još dosta igrati, nema vremena za slavlje. Sutra je već trening, u četvrtak nas čeka nova utakmica za Europu i mi se fokusiramo na to", rekao je nakon utakmice.

S druge strane, Slaven Belupo je na koncu sezone potjerao Zorana Zekića usprkos rezultatski fantastičnoj sezoni. No, uprava kluba imala je drugu viziju i za novog trenera doveden je Ricardo Moniz. Debi kao iz noćne more i poraz od 6-1 njega, pa niti ikoga u klubu neće ostaviti ravnodušnim. Vjerojatno niti 50-ak Podravskih štuka koji su jučer bili u gostujućem sektoru Opus Arene.

"Mislim da je greška u trećoj minuti došla prerano, ali dobro smo otvorili. Hoxha je izgledao dobro, ali pao je i drugi pogodak. Kada je Crnac zabio opet smo bili "unutra". Ključni trenutak bio je kada je Fućak zabio za 3-1", izdvojio je Nizozemac detalj koji je presudio.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLStjepan TomasRicardo MonizOsijekSlaven Belupo

Ostale Vijesti