To bi bio transfer! Leicester ponovo zainteresiran za Sušića

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.04.16. | 18:36

Tino Sven Sušić vjerojatno igra posljednju sezonu u Hajduku.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine sigurno je najbolji igrač splitske momčadi u ovoj sezoni, a u Hajduku ne kriju da bi ga željeli ovog ljeta prodati i tako osigurati sredstva za nova pojačanja, a trebat će naći i zamjenu za samog Sušića.

O njegovom transferu iz Hajduka se pisalo u posljednjih nekoliko prijelaznih rokova, a najčvršće je izgledala opcija s Interom prošle zime. No, Sušić je i dalje u Hajduku, ali ako je vjerovati stranim medijima to neće biti tako i nakon ovog prijelaznog roka.

Talijanski novinar specijaliziran za transfere, Alfredo Pedulla, danas donosi kako je Sušić opet na meti Leicestera koji je za njega pokazao interes i ove zime. Tada do transfera nije došlo, ali su skauti 'Lisica' nastavili pratiti Sušića te su jako zadovoljni njegovim igrama u proljetnom dijelu sezone.

The Scottish Sun, s druge strane, donosi kako bi Sušić mogao u Celtic čiji su ga skauti također pratili u posljednjim utakmicama. U tekstu se spominje kako je upravo Leicester najveći konkurent Škotima, a ističe se i kako bi njegova cijena mogla biti između 3 i 5 milijuna eura.

Više od dva mjeseca su ostala do početka prijelaznog roka, ali glasine o Sušiću se već sada množe. Hoće li se neka od njih i ostvariti ili će Sušić nakon svega još jednom ostati na Poljudu, ostaje nam tek da vidimo…

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Tino Sven SušićCeltic

Ostale Vijesti