REUTERS/John Sibley
REUTERS/John Sibley

Tko bi bio 'Rakitić' da je trebalo? Peti bi pucao igrač s klupe...

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.12.22. | 21:00

Lovro Majer bio je određen za pucanje zadnjeg jedanaesterca, on bi preuzeo ulogu koju je u Rusiji imao Raketa

Ivan Rakitić u Rusiji nas je prije četiri godine usrećio svojim udarcima s bijele točke, dvaput je pogodio zadnji, u petoj seriji, protiv Danske i Rusije, oba puta je hladnokrvno odveo Hrvatsku dalje. No, sad nema Rakitića, pitanje je tko bi bio peti izvođač da nam Livaković svojim obranama nije priskrbio raniji kraj. Saznali smo da je peti na popisu za pucanje s bijele točke bio - Lovro Majer.

On je jedan od onih koji su ušli s klupe, međutim, mnogi su očekivali da će među pucačima biti i Mislav Oršić, koji je također ušao pred kraj susreta. S obzirom da rijetko promašuje jedanaesterce bilo je logično da ga je Dalić, između ostaloga, uveo baš zbog toga. No, Oršić nije bio na popisu, barem ne ovih prvih pet, dužnost udarca odluke pala bi na leđa Lovre Majera.

Ali, nije trebalo, sve je ranije riješio Dominik Livaković. Bude li trebalo u četvrtfinalu, vidjet ćemo kakav će biti popis i tko će biti na terenu, hoće li Majer tada dobiti priliku. (T.N.)


Tagovi

Dominik LivakovićLovro MajerHrvatska nogometna reprezentacijajapanska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti