Tino Sven Sušić za 5 milijuna eura odlazi u Englesku?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.01.16. | 13:50

Tino Sven Sušić bio je jedan od najčešće spominjanih Hajdukovih igrača u zimskom prijelaznom roku prije godinu dana, a izgleda da bi se slično moglo dogoditi i ove godine.

Lani smo svjedočili sapunici u epilogu koje je Sušić trebao otići u Inter, ali je na kraju on ostao na Poljudu, a na San Siro je otišao Marcelo Brozović. Reprezentativac BiH je nakon toga pao u igri, loše odigrao drugi dio lanjske sezone, ali je u jesenskom dijelu ove sezone opet pokazao sve svoje znanje.

Pod trenerom Damirom Burićem Sušić je opet postao jedan od najboljih igrača Hajduka, a kako je i dalje u krugu reprezentacije susjedne države, onda nije čudno što i dalje postoji interes za njegove usluge.

Engleski mediji spominju kako bi Sušića želio dovesti Stoke, a poznata je cijena na koju bi Hajduk navodno pristao. Dobre igre su ovog veznjaka dovele do vrijednosti od 5 milijuna eura koje bi mogle doći u Split. Ako bi se ovaj transfer ostvario bio bi to drugi najveći transfer u Hajdukovoj povijesti. Samo je Nikola Kalinić (7 milijuna) otišao za veći iznos...

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Tino Sven Sušić

Ostale Vijesti