Bruno Fantulin
Bruno Fantulin

Težak udarac za Istru: Blagojeviću magnet pokazao najgori scenarij

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.07.22. | 11:01

A samo dan ranije, dok još nisu stigli službeni rezultati magnetske rezonance nam je govorio: "Nadamo se da neće biti pauza veća od dva mjeseca, da nije baš najgori scenarij."

"Mislimo da nisu križni, to je najbitnije", govorili su do prije dva dana Istrinom Slavku Blagojeviću liječnici. Ali su pogriješili.

Iskusni 35-godišnji veznjak morat će pauzirati šest mjeseci. Pukli su prednji križni ligamenti i meniskus, javio nam je popularni Blagi.

"Nema plakanja. Vratit ću se još jači! Ima i gorih stvari u životu", s pozitivom u glasu nam je poručio i dodao:

"Treba uvijek biti pozitivan."

A samo dan ranije, dok još nisu stigli službeni rezultati magnetske rezonance nam je govorio:

"Nadamo se da neće biti pauza veća od dva mjeseca, da nije baš najgori scenarij. Mogu čak i relativno normalno hodati, ali osjećam kao da imam nešto u koljenu. Ali nadamo se da nisu otišli križni."

Za jednog od najpouzdanijih igrača Gonzala Garcije ipak se obistinilo ono najgore. Pulski sastav će se morati bez njega boriti među hrvatskom nogometnom elitom.

No, on nije jedini 'ranjenik' u momčadi. I Lovro Knežević je ozljeđen, ali blaže. Trenira po posebnom programu, a uskoro bi se trebao vratiti treningu s momčadi, kažu nam iz kluba.

Istra je nakon dva kola posljednjeplasirana momčad prvenstva s dva poraza. Prvi je upisala protiv Hajduka 2:0, a drugi protiv Varaždina 2:1, a sigurno im se ne sviđa ni pogled na iduće kolo. Potkraj mjeseca idu na noge Dinamu, najtežem protivniku prvenstva. Može ih tješiti što bi Plavi mogli biti nešto umorniji nakon europskih obaveza, ali bez senatora Blagojevića koji daje sigurnost na terenu, teško će se nametnutni momčadi koja je ovaj vikend deklasirala i Zekićev Slaven Belupo s velikih 5:1.



Tagovi

Slavko BlagojevićIstra 1961Prva nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti