REUTERS/Stu Forster
REUTERS/Stu Forster

Talijani se dogovorili s Brekalom, čeka se odgovor Wolfsburga

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.01.23. | 20:20

Hrvat im je cilj za siječanj već duže vrijeme, a i on želi što prije zaigrati

Povratak u Wolfsburg s posudbe iz Torina nije se pokazao kao dobar potez za Josipa Brekala. Krilni napadač imao je dobru sezonu u talijanskom klubu, ali nije došlo do dogovora za otkup ugovora od Wolfsburga koji mu ističe na ljeto ove godine. Od početka ove godine mogao je slobodno pregovarati s bilo kojim klubom da bi stigao na ljeto kao slobodan igrač.

No talijanski klub Monza ozbiljno je zapela da se to dogodi što prije. Naime, prema pisanju talijanskih medija, Brekalo i Monza su sve dogovorili. Brekalo je voljan prihvatiti novi projekt koji mu je predložen. Čeka se sad i odgovor Wolfsburga koji bi na kraju nenadano mogao i zaraditi na Brekalu.

Prošle godine tražili su 15 milijuna eura za njega, a sad će s obzirom na to da mu ističe ugovor dobiti bitno manje. Ideja je svakako Adriana Gallianija i Silvija Berlusconija osigurati pojačanja Raffaeleu Palladinu ovog siječnja.

U potrazi su za krilnim napadačem i braničem, a rješavat će se na ovom prijelaznom roku i viška igrača u rosteru. Brekalo im je prioritet jer žele preduhitriti sve one zainteresirane koji bi čekali do ljeta. (rv)


Tagovi

Josip BrekaloMonza

Ostale Vijesti