Talijani: Icardi se vraća iz PSG-a i oblači dres španjolskog velikana

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.04.20. | 12:27

Wanda na Wandi.

Argentinski napadač Mauro Icardi jedan je od nogometaša koji je u najvećoj mjeri punio stupce sportskih medija.

Što zbog čistih sportskih momenata, što zbog onih koji se manje mogu takovima opisati – ljubavnim trokutima ili odnosima s kolegama iz reprezentacije, točnije Leom Messijem.

Prošlog ljetnog prijelaznog roka konkretno bio je središnjom figurom jedne od praćenijih transfer sapunica, da bi na kraju okončao na posudbi u PSG-u. Tamo je igrao promijenjivo, više dobro nego loše, no vjerojatno je izvjesno kako napušta Park prinčeva nakon isteka posudbe i, barem administrativno, ponovno ulazi u svlačionicu Intera.

Kako javlja dobro obaviještena Internet stranica Football Italia, pregovore je s Argentincem počeo Atletico Madrid, točnije s njegovom suprugom i menadžericom Wandom. Diego Simeone vidi ga kao zamjenu za Diega Costu, a prvotna meta je bio sadašnji suigrač bivšeg kapetana Intera, Edinson Cavani.

No od toga nije bilo ništa te su se u Madridu okrenuli ovom 27-godišnjaku koji je imao učinak od 20 golova u 31 utakmici ove sezone, no unatoč tome cijelim njenim tijekom se ''žongliralo'' s novim destinacijama odličnog napadača.

 

 

(foto: Reuters)

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 

 


Tagovi

posudbaEdinson CavaniPSGAtletico MadridInterMauro IcardiWanda Narra

Ostale Vijesti