Talentirani igrač Dinama vraća se u HNL!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.01.23. | 12:44

Nakon šest mjeseci u slovenskom Bravu, Dinamo je dogovorio novu posudbu za Ivana Šaranića

Talentirani Ivan Šaranić raskinuo je ugovor o posudbi sa slovenskim Bravom i vraća se u HNL. Nova posudba za 19-godišnje desno krilo je Varaždin. Šaranić je dijete Dinama s kojim ima ugovor do 2027. i za koji je upisao četiri službena nastupa.

Bio je igrač prevage u B momčadi prvaka Hrvatske za koju je odigrao tridesetak utakmica uz 6 golova i isti broj asistencija. Nakon što je procijenjeno da mu treba jači podražaj, prošlo ljeto je otišao u slovenski Bravo za kojeg je odigrao 15 utakmica.

U Maksimiru su ove zime inzistirali na novoj posudbi. Odabir je pao na Varaždin i trenera Maria Kovačevića koji se dokazao u radu s mladim igračima. Tu će Šaranić biti na oku jer se od njega očekuju velike stvari u budućnosti. Inače, Šaranić je bio desetka u mlađim kategorijama Dinama i to u generaciji 2003. koja je bila iznimno talentirana. Bio je standardni reprezentativac svih nacionalnih selekcija a sada je u reprezentaciji U-20 kod izbornika Ognjena Vukojevića.

Posudba je dogovorena do kraja sezone a u Dinamu se nadaju da bi Ivan Šaranić mogao napraviti iskorak ovo proljeće i zaraditi povratnu kartu za Maksimir te pozivnicu za ljetne pripreme “modrih”.



Tagovi

Ivan ŠaranićNK BravoNK VaraždinGNK DinamoHrvatska nogometna ligaZimski prijelazni rok 2023.

Ostale Vijesti