Foto: Bravo Official
Foto: Bravo Official

Talentirani branič Dinama do kraja sezone u Sloveniji, predstavljen je sjajnim videom

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.01.23. | 08:47

Prije godinu dana se spominjalo da ga prate Juventus, Fiorentina, Atalanta i Red Bull Salzburg, dok je TM o njemu pisao kao nasljedniku Joška Gvardiola.

Bravo za Bravo! Slovenski prvoligaš do kraja je sezone postao bogatiji za talentiranog stopera Dinama Maru Katinića koji u klub dolazi na posudbu do kraja sezone. Katinić je aktualni hrvatski U19 reprezentativac, u prvom je dijelu sezone bio standardan član Dinamove juniorske momčadi, a sve utakmice u grupnoj fazi Lige prvaka za mlade odigrao je od prve do posljednje minute.

Katinić odlazi u Bravo kako bi osjetio 'čari' seniorskog nogometa te kako bi skupio iskustvo koje je igračima koji igraju na njegovoj poziciji od neizmjerne važnosti. U prvom dijelu sezone je za Bravo igrao Ivan Šaranić, također velika nada Dinama.

Bravo i Dinamo gaje dobre odnose već godinama, a prije Šarinića i Katinića su Plavi na posudbu u redove slovenskog prvoligaša slali Roka Baturinu (19./20.), Stefana Milića (21./22.,) i Renata Josipovića (21./22.)

Priliku za debi Katinić će imati za nešto manje od mjesec dana (11. veljače) kad njegova nova momčad gostuje kod Olimpije. (I.A.S.)



Tagovi

Maro KatinićNK BravoDinamo ZagrebDinamo Zagreb U19

Ostale Vijesti