Suradnja Dinama i Davida Beckhama na Maksimir dovodi mladu argentinsku nadu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.01.20. | 17:56

Dinamo nastavlja ubirati plodovoe ''Olmo revolucije''.

Već smo pisali da Dinamo sprema dovođenje Matiasa Godoya, 18-godišnju argentinsku nadu, te bi taj manevar u redovima najboljeg hrvatskog kluba predstavljao zaloga za ''postolmovsku'' eru.

Mladi virtuoz je već u najranijim nacionalnim selekcijama uživao status zvijezde, bez obzira što nosi dres drugoligaša Atletico Raffaelea. Nije to spriječilo da zadobije pažnju koja seže puno dalje od rodne mu Argentine. Nažalost, i u drugim smjerovima od onog prema glavnom gradu Hrvatske.

Već je poznat interes Inter Miamija, kluba iz MLS lige koji je u vlasništvu Davida Beckhama, no čini se da su maksimirske strukture uspjele ispregovarati varijantu iznimno povoljnu za hrvatskog prvaka. Kako pišu argentinski mediji, a prenose 24 sata, klub sa Floride bi trebao maksimalno u narednih 48 sati otkupiti Godoya od matičnog kluba, te ga proslijediti na dugoročnu posudbu u Dinamo.

Izvori su dosta čvrsti, a mladi Argentinac nije previše oduševljen scenarijem u kojem će karijeru nastaviti u Sjedinjenim Državama, te je inzistirao na Europi. Završi li, od svih mogućih destinacija Starog kontinenta, upravo u plavom dresu zagrebačkog kluba, bit će to pravi mali pothvat…

(foto: screenshot)

 


Tagovi

David BeckhamInter MiamiArgentinaargentinski nogometDinamo ZagrebtransferiMatias Godoy

Ostale Vijesti