Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Strukanu derbi kola na Maksimiru, Hajduku na gostovanju sudi Ante Čulina

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.11.23. | 17:48

Određeni su suci za 16. kolo HNL-a

Određene su službene osobe za utakmice 16. kola hrvatskog nogometnog prvenstva koje se igraju od petka 23. do nedjelje 25. studenoga.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo će u petak otvoriti dvoboj Lokomotive i Slaven Belupa, a sudit će ga Zdenko Lovrić iz Đakova. U VAR sobi sjedit će Mario Zebec (Cestica) i Ivan Matić (Osijek).

U subotu nas očekuju dvije utakmice, a prvi će na teren Varaždin i Rijeka. Pravdu će na tom susretu dijeliti Fran Jović (Zagreb), dok će iz VAR sobe asistirati Dario Bel (Osijek) i Kristijan Novosel (Valpovo).

Derbi kola odigrat će Dinamo i Osijek na Maksimiru, a kao glavni sudac delegiran je Duje Strukan iz Splita. Pomagat će mu Marin Vidulin (Kanfanar) i Luka Pajić (Rijeka), koji će sjediti u VAR sobi.

Nedjeljni program otvorit će Istra 1961 i Hajduk, a dvoboj na Aldo Drosini sudit će Ante Čulina (Zagreb), dok su Ante Čuljak (Zagreb) Ivan Vučković (Zagreb) delegirani za VAR suce.

Kolo će zatvoriti dvoboj Gorice i Rudeša, a sudit će ga Mateo Erceg (Benkovac). VAR sobu predvodit će poznato ime - Ivan Bebek (Rijeka), a pomagat će mu Hrvoje Radić (Split)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLsuđenjeSuciVAR suci

Ostale Vijesti