Domenico Cippitelli/IPA Sport /
Domenico Cippitelli/IPA Sport /

Iskusni hrvatski sudac tjednima 'out' zbog ozljede, moguća je i operacija

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.11.23. | 18:06

Možda nečijim navijačima ne smeta odsustvo zelinskog arbitra, a možda bi ga neki ipak voljeli gledati opet u crnom...

Nogometnog suca iz Zeline, Igora Pajača, niste već neko vrijeme mogli vidjeti na travnjacima HNL-a. Ako vam se nije svidjela neka njegova odluka pa ste mislili da je kažnjen, ne, nije u tome stvar. Naime, plvaookog suca već tjednima muči ozljeda koljena. Još je 1. listopada na Poljudu sudio derbi Hajduka i Dinama (1-0), a četiri dana kasnije i susret Roma - Servette (4-0) u Europskoj ligi. No nakon toga, tik pred okršaj Hrvatske i Turske u Osijeku, osjetio je bol u koljenu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nije još jasno hoće li morati na operaciju, ali neko vrijeme još neće biti na terenu. Koliko dugo - nije baš jasno. Ovo je već četvrti tjedan kako nije sudio i želi se što prije vratiti poslu u kojemu je ove sezone u 13 suđenih utakmica, podijelio okruglih 50 žutih kartona, od čega 28 na HNL livadama. Zanimljivo, svoju je aktualnu sezonu otvorio i (za sada) zatvorio derbijima Dinama i Hajduka, a u oba su slavili Splićani. Prvo u onome na Maksimiru 2-1, a zatim i u poljudskom već ranije spomenutom okršaju. Upravo su to bile utakmice na kojima je podijelio najviše kartona ove sezone, čak 13.

Možda nečijim navijačima ne smeta odsustvo zelinskog arbitra, a možda bi ga neki ipak voljeli gledati opet u crnom, no u svakom slučaju mu želimo brz oporavak. (eg)



Tagovi

Igor PajačSuciVAR suciHNL

Ostale Vijesti