EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Strašan peh: Druga teška ozljeda Majstorovića u manje od godinu dana, raskida ugovor

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.01.22. | 12:35

Nekadašnji stožerni stoper Osijeka trebao je isto biti i Ivanu Leki, ali dvije teške ozljede su dovele do toga da nije zaigrao s Kinezima koji su ga platili 3.3 milijuna eura

Trebalo je sve biti idealno, bar je tako počelo. Kinezi su isplatili 3.3 milijuna eura Osijeku, a Ante Majstorović je bio jedan od najvećih izlaznih transfera kluba iz grada na Dravi. No, malo nakon dolaska u Kinu dogodio se veliki peh Majstoroviću. Trebao je biti stožerni stoper Ivanu Leki u Shanghai Portu, a onda je na pripremama potrgao prednje križne ligamente i tako otpao na duže vrijeme iz sastava u kojem zapravo nije nikad ni zaigrao.

A sad i definitivno neće zaigrati. Prema vijestima koje stižu iz Kine nekadašnji stoper Osijeka i Lokomotive raskinuo je ugovor koji mu je isplaćen. Razlog raskida nažalost je u obnovljenoj ozljedi istog koljena.

„Vidio sam Antu Majstorovića, njega mi je jako žao. Oporavio se od teške ozljede, počeo trenirati i opet se ozlijedio, isto koljeno, ista ozljeda. Baš nema sreće, želim mu i ovom prilikom brz oporavak, da se vrati na teren i zaigra za svoj klub“, izjavio je danas za Sportske novosti Franko Andrijašević u intervjuu i potvrdio informacije o teškoj ozljedi.

Majstorović je seniorske minute upiso prvo za RNK Split igrajući u HNL-u, a onda ga je Dinamo kupio i proslijedio Lokomotivi. Za klub s Kajzerice igrao je do 2019. godine na posudbi, a Osijek ga je te godine odlučio otkupiti od Dinama za 400 tisuća eura.

Kako stoje stvari do novog angažmana će 28-godišnji stoper teško s obzirom da se procjenjuje da je do kraja sezone izvan travnjaka.


Tagovi

Ante Majstorović

Ostale Vijesti