REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Stoper Borussije ismijava dosuđeni jedanaesterac: "Napokon imamo VAR, ali opet su nam ovako nešto sudili"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.02.24. | 13:11

Ogorčenost vlada u redovima njemačkog sastava

Ne mogu vjerovati da se i nakon ulaska VAR-a u nogometu još uvijek sude ovakvi jedanaesterci, rekao je nogometaš Mats Hummels nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka gdje je njegova Borussia (D) odigrala 1-1 kod PSV-a.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U Eindhovenu su gosti poveli golom Malena u prvom poluvremenu, dok je trenutačno najbolja nizozemska momčad izjednačila u 56. minuti kada je De Jong pogodio s bijele točke. Dosuđeni jedanaesterac za domaći sastav najveća je priča tog susreta, a Hummels, čiji je start okarakteriziran kao najstroža kazna, poručio je nakon susreta putem društvenih mreža.

„Ne mogu vjerovati da se novi smiješan jedanaesterac sudi protiv nas. Tako je bilo protiv Chelseaja i PSG-a, tako je bilo i sada. Napokon imamo VAR, ali opet su nam ovako nešto sudili“.

Činilo se kako je u tom trenutku do lopte prije stigao Hummels te ispravno reagirao, a tek potom je domaći igrač Tillman pao preko njemačkog stopera. Glavni sudac Srđan Jovanović označio je jedanaesterac, a nakon kontakta s VAR sobom, gdje je bio i hrvatski sudac Ivan Bebek, nije došlo do nikakve promjene u odluci.

Penal pogledajte OVDJE (Arena Sport)

PSV je došao do izjednačenja zahvaljujući vrlo dvojbenom jedanaestercu koji još nije imao utjecaja na konačan ishod ovog ogleda osmine finala, ali bi mogao imati nakon uzvratne utakmice u Dortmundu.

Protiv Borussije (D) ove sezone već je suđen kontroverzni jedanaesterac u Parizu protiv PSG-a u porazu 0-2, ali i prošle sezone u osmini finala Lige prvaka kada je zbog njega Chelsea s ukupnih 2-1 svladao njemačku momčad.




Tagovi

Mats HummelsBorussia DortmundPSV EindhovenLiga prvaka

Ostale Vijesti