REUTERS/Claudia Greco
REUTERS/Claudia Greco

VIDEO Arnautović od tragičara do heroja, PSV i BVB o pobjedniku odlučuju u Dortmundu!

uto. 20.02.24. | 20:38

Inter može biti zadovoljan pobjedom, ne i brojem pogodaka u mreži Španjolaca

Večeras se nastavila osmina finala Lige prvaka ogledima u Milanu i Eindhovenu, Inter je s 1-0 slavio nad Atleticom, dok su PSV i Borussia Dortmund odigrali 1-1.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Inter je slomio Atletico s 1-0, i može biti zadovoljan pobjedom, ne i brojem pogodaka u mreži Španjolaca...

Ogled Intera i Atletica u prvom dijelu nije bio nakrcan velikim prilikama, a i start utakmice je bio pomalo uspavan. No kako je poluvrijeme odmicalo svome kraju tako se Inter prvi razbudio i krenuo tražiti pogodak iz nadmoćnijeg posjeda i veće inicijative. Međutim niti Lautaro niti Thuram nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti Oblaku.

Slično se nastavilo i u drugom dijelu u kojemu je svu pažnju privukao Arnautović (zamijenio ozlijeđenog Thurama). Ofenzivac Intera se napromašivao, kasnio na lopte i donosio loše odluke, a onda je u 79. minuti sve naplatio. Reinildo je pogriješio, Lautaro se sjurio u kazneni prostor i ponovno mu je Oblak obranio, a onda se lopta odbila do Arnautovića koji je konačno uspio ubaciti loptu u mrežu!

Inter – Atletico 1-0

Strijelci: 1-0 Arnautović (79.).

Pogodak pogledajte OVDJE (Arena Sport)



U Eindhovenu je PSV nakon 45 minuta bio bolji protivnik, ali Borussia D. nosi vodstvo na veliki odmor. Nijemci su poveli nakon sjajnog udarca Malena u 24. minuti, a nakon toga je na terenu uglavnom postojao PSV. Imali su domaći nekoliko izglednih prilika, ali su se ponajviše istaknuli promašajima.

U drugom dijelu je PSV bio znatno bolji i u 55. minuti stigao do zasluženog izjednačenja kada je Luuk de Jong pogodio iz penala za konačnih 1-1.

PSV – Borussia Dortmund 1-1

Strijelci: 0- 1 Malen (24.), 1-1 De Jong (54., 11m).

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)




Tagovi

Liga prvakaInterAtletico MadridPSV EindhovenBorussia Dortmund

Ostale Vijesti