Stoke doveo bivšeg igrača Reala i PSG-a i brutalno spustio bivšem igraču Arnautoviću

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.08.17. | 10:30

Došao na jednogodišnju posudbu.

Engleski premierligaš Stoke City i službeno je objavio dovođenje velikog pojačanja Jesea Rodrigueza. Jese je dijete Real Madrida koji je za prvu momčad Reala upisao 92 nastupa i zabio 15 golova. Jese je potom prešao u PSG u kojem nije dobio previše prigoda, a prošlu polusezonu proveo je na posudbi u Las Palmasu u kojem u 16 nastupa zabio tri pogotka i upisao asistenciju.

Jese je u Stoke došao na jednogodišnju posudbu i nadomjestit će odlazak Marka Arnautovića koji je ovog ljeta za nešto više od 22 milijuna eura prešao u West Ham.

Zanimljivo, Stoke se u videu objavljenom na službenom Twitter profilu, a na kojem je objavio dovođenje Jesea, sjetio upravo svojeg bivšeg igrača.

Naime, video počinje s Arnautovićevom izjavom: West Ham je veći i ambiciozniji klub od Stokea!

Stoke na to odgovara definicijom Ambicije: Velika želja za postizanjem cilja; želja i ustrajnost u postizanju uspjeha; nakon čega slijedi slika C. Ronalda, popis klubova za koje je Jesse igrao, trofeje koje je osvojio (dva puta Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i kup te Svjetsko klupsko prvenstvo), video Jessea u Stokeovom dresu i, dakako, prigodni hashtag - #WelcomeJese.

(Foto: Screenshot)


Tagovi

Jese RodriguezMarko Arnautović

Ostale Vijesti