Pixsell
Pixsell

Stanko Jurić prelazi u klub brazilskog Ronalda!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.08.23. | 16:37

Iako vijest još nije službena, španjolski mediji govore kako je riječ o gotovom poslu.

Prema pisanju nekolicine španjolskih, ali i hrvatskih medija, bivši prvotimac Hajduka, 27-godišnji Stanko Jurić pojačat će redove Valladolida, kluba u vlasništvu Ronalda Nazaria da Lime. Stanić je krenuo iz Dugpolja, a za prvu momčad Hajduka debitirao je 2018. godine. U Splitu je proveo tri sezone prije nego što je u transferu teškom dva milijuna eura prešao u Parmu. Za slavni talijanski klub, danas drugoligaša, upisao je 71 nastup i zabio četiri pogotka, a sada će, čini se, prijeći u španjolskog drugoligaša koji je prošle sezone bio član Primere.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Real Valladolid je pred finalizacijom transfera Stanka Jurića. Pregovori su već u završnoj fazi", javljaju Španjolci te navode kako je Jurić igrač koji bi trebao biti važan faktor u nastojanju Albivioletasa u Primeru.

Valladolid je ovog ljeta u svoje redove doveo Clyea Larina iz Club Bruggea, Enzta Boyonomu iz Albacetea i Cesara de la Hoza iz Almeire. Na posudbu su stigli Raul Moro iz Lazija, Joni Montiel iz Rayo Vallecana te Victor Meseguer iz Granade.

Valladolid je u prvom kolu Segunde s 2-0 svladao Sporting Gijon.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ValladolidStanko JurićRonaldo

Ostale Vijesti