Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Stanić otkrio: Evo zašto je propao povratak Andrije Balića u Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.11.20. | 11:46

Sada već bivši savjetnik predsjednika splitskog kluba dao je opširan intervju.

Proteklog tjedna kompletna sportska struka dobila je "papire" na Poljudu.

Mario Stanić, Ivan Kepčija i Hari Vukas dobili su otkaz - ili su sami (Kepčija) - napustili svoje pozicije savjetnika predsjednika, sportskog direktora i trenera. Tim povodom, dosadašnji savjetnik bivšeg predsjednika Brbića, Mario Stanić, dao je opširan intervju za Jutarnji list u kojem je među ostalim otkrio da su Splićani bili blizu vraćanja Andrije Balića na Poljud.

"Brbićev odlazak nakon one šestosatne Skupštine, u kojoj ga je NO podržao, ali Naš Hajduk kao većinski vlasnik nije, bio je jedna od prijelomnih točaka, no Marin je ostao u funkciji v.d.-a i ako gledate kontekst, zapravo sam ja otišao prije njega. Ostao sam dok Marin nije predao dužnost novom predsjedniku. To sto je pronalazak novog predsjednika trajao tri mjeseca, to nije moja odgovornost", prvo je Stanić otkrio kontekst i prijelomni trenutak u svom boravku u Splitu.

Potom se dotaknuo Balićevog propalog dolaska.

"Recimo, javnost ne zna da se u danima famozne skupštine dogovarao dolazak Andrije Balića, s kojim smo bili u kontaktu još od prvog mjeseca. U trenutku kad ostajemo bez predsjednika, nesigurna i neizvjesna situacija u klubu oko svih nas i trenera je uzrokovala nedolazak Andrije Balića u Hajduk. Da, htio sam već tada otići, ali NO i ljudi unutar kluba te moja profesionalnost je prevagnula da ostanem minimalno do biranja sljedećeg predsjednika", pojasnio je Stanić.


Tagovi

Mario StanićAndrija Balić

Ostale Vijesti