Srpsko krilo pregovara s Modrima, traži plaću nešto manju od milijun eura godišnje

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.08.19. | 08:53

Iako ima 25 godina već sada ima bogatu inozemnu karijeru.

Srpski napadač ovog je tjedna bio u Zagrebu na pregovorima, a iako za njega ne bi morali platiti nikakvu odštetu, ovaj transfer bio bi veliko financijsko opterećenje za prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske.

Navodno Lazar Marković traži godišnju plaću od oko 900 tisuća eura, te bi u slučaju da Olmo otiđe (kada otiđe) iz Dinama postao najplaćeniji nogometaš u HNL-u.

Ono što je dodatni problem u ovom transferu je činjenica kako Bjelica u ovom trenutku ima iznimno dobre krilne napadače na raspolaganju tako da mu neki novi igrač na toj poziciji nije neophodan.

Marković može igrati na oba krila, iako se ovaj 25-godišnjak ipak bolje snalazi na desnoj strani. U ovom trenutku tu poziciju pokrivaju Hajrović i Kadzoir, a bez problema mogu još po potrebi uletit Šitum i Atiemwen.

Marković je za reprezentaciju Srbije nastupio 22 puta, a u tri navrata upisao se u listu strijelaca. U karijeri je nosio dresove Partizana, Benfice, Liverpoola, Fenerbahčea, Hulla, Anderlechta i Fulhama.

Treba napomenuti kako je Marković bio u kombinacijama PAOK-a, ali u konačnici ipak nije uspio pronaći zajednički jezik sa kontroverznim predsjednikom crno-bijelih Ivanom Savidisom.

U svakom slučaju ovo ljeto bit će iznimno vruće u Maksimiru budući da se i dalje očekuje transfer Danija Olma u nekog od europskih velikana, a ukoliko se odluče na dovođenje Markovića jedno je sigurno – mediji ovim prostorima će poluditi!

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Lazar MarkovićLiverpoolBenficaPartizanDinamo ZagrebNenad Bjelicaprijelazni rokIzet HajrovićDamian Kadzior

Ostale Vijesti