Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Splićanin ne ostaje u Sigetu, transfer u Italiju samo što nije

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.05.22. | 16:32

Nakon što su se pojavile netočne informacije da je Stipe Vulikić produljio suradnju s Dragovoljcima, donosimo nove vijesti o nastavku njegove karijere.

Čini se kako je Hrvatski dragovoljac Stipi Vulikiću ipak premali. Nakon što se jučer pojavila informacija kako će 21-godišnjak ostati na Sigetu sve do 2024.godine, dobili smo demant ali i pravu istinu o tome što se događa s darovitim stoperom koji je ljetos stigao u Zagreb iz Solina.

Naime, Stipe Vulikić ne ostaje u Zagrebu, to je sigurno. Kako smo doznali iz izvora bliskih igraču, Stipe je pred transferom koji će ga odvesti van Lijepe Naše, i to u Italiju gdje bi trebao pojačati jednog drugoligaša.

Kako navodi izvor, cijeli posao bi mogao biti dogovoren u idućih desetak dana. Iako je Vulikić imao više ponuda, a i sami smo pisali zimos kako ga prate u Belgiji, čini se da je ponuda iz Italije u ovom trenutku najbolja za razvitak njegove karijere.

Otkako je stigao iz Solina, Vulikić se nametnuo kao nezamjenjiv u defenzivnim zadaćama kod svih trenera Dragovoljaca ove sezone. U prilog tome govori i činjenica da je propustio svega šest prvenstvenih susreta ove sezone. Posljednje tri utakmice nismo gledali Vulikića koji se oporavljao od blaže ozljede meniskusa, no trebao bi biti spreman za posljednja tri prvenstvena kola u kojima će se, po svemu sudeći, oprostiti od Dragovoljca i sreću potražiti u inozemstvu.

Ako i zapne s Talijanima, nisu oni jedini. Vulikić je praćen i u Belgiji, a sigurno mu ne odmaže ni poziv kod Ognjena Vukojevića koji vodi našu U-20 reprezentaciju. Nedavno su gostovali na Dubai Cupu koji je svojevrsna priprema za olimpijske momčadi (U-23) no kako doznajemo, Stipe je u kombinacijama kod Igora Bišćana i samo je pitanje trenutka kada ćemo gledati u zahtjevnoj konkurenciji mlade reprezentacije.



Tagovi

Stipe VulikićHrvatski dragovoljacSerie BItalija

Ostale Vijesti