REUTERS/Pascal Rossignol
REUTERS/Pascal Rossignol

Spektakl na Azurnoj obali: Nica do trijumfa u tri čina (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.10.21. | 15:44

Do osamdesete minute je sve izgledalo bajno za Lyon

Kakva utakmica u Nici!

Prvi u nizu susreta nedjeljnog programa 11. kola, onaj između Nice i Lyona izgledao je kao samo još jedna u nizu posve običnih utakmica u kojima je Lyon rleativno sigurno držao vodstvo cijelu utakmicu, točnije, do 80. minute kada je krenuo ludi preokret domaćina. Na kraju je završilo 3:2.

Prvo je Youcef Atal krasno pogodio za 2:1. Gol pronađite OVDJE. Lyonova klupa nije pretjerano burno reagirala na primljeni pogodak u kasnoj fazi utakmice, smatrali su da će preostali gol prednosti biti dovoljan za sva tri boda. Grdo su se prevarili. Slobodno možemo reći da je Tino Kadewere izravni krivac za ovaj poraz. Posve neobjašnjivo i nepotrebno, na samom centru igrališta, uletio s obje noge u Barda i posve zasluženo dobio crveni karton. Start pronađite OVDJE.

Ono što je do 85. minute bila situacija pod kontrolom, postao je kaos iz kojeg se Lyon nije uspio izvući. Prvo je sudac svirao penal za domaćina u 89. Minuti na opće oduševljenje navijača. Siguran s bijele točke je bio Delort. A onda, delirij. Igrala se posljednja minuta sučeve nadoknade, Nica je krenula u prodor po desnoj strani, s jednim dodavanjem je izbačena cijela obrana fostiju a Gueddand je precizan pred Lopesom. Delirij na stadionu pronađite na OVOM linku.

Nije ovo prvi put da Lyon kiksa na ovaj način. Samo ove sezone je Lyon ispustio 8 bodova u Ligue 1 nakon osamdesete minute susreta. To je više nego duplo nego prva sljedeća ekipa s liste. To nešto govori. Lyon je u velikim problemima, teško će se izvući iz beznađa koje u ovim trenucima vlada u svlačionici.

REZULTATI 11. KOLO LIGUE 1:

Petak

St. Ettienne – Angers 2:2

Subota

Nantes – Clermont 2:1

Lille – Brest 1:1

Nedjelja

Nice – Lyon 3:2

Lens – Metz

Lorient – Bordeaux

Reims – Troyes

Renes – Strasbourg

Monaco – Montpellier

Marseille – PSG



Tagovi

NiceLyonLigue 1

Ostale Vijesti