REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Spas za sve: Felix postigao usmeni dogovor s Chelseajem

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.01.23. | 18:28

Dolazi na posudbu

Čini se kako će Joao Felix izlaz iz Atletico Madrida pronaći u Premier ligi i potpisati za Chelsea. Kako javlja The Athletic, Felix je postigao usmeni dogovor s Chelseajem za posudbu, a Plavce će to koštati oko 11 milijuna eura.

Prešišao je tako Chelsea ovom ponudom Arsenal i Manchester United koji su bili s njima u utrci za Portugalca. Potez dolazi s Bluesima usred teškog razdoblja. Momčad Grahama Pottera pala je na 10. mjesto na tablici Premier lige i izbačena je iz FA kupa u nedjelju od strane Manchester Cityja u porazu od 4:0. Chelsea je već bio aktivan na tržištu siječnja, dovodeći Davidea Datra Fofanu i Benoita Badiashilea.

Felix je također prošao teško vrijeme u Atleticu, boreći se da ispuni svoju cijenu od 127 milijuna eura. Portugalac je ove sezone zabio samo četiri gola u La Ligi, a Rojiblancosi su ranije priznali da je napadač u siječnju vjerojatno odustao.

Tako će ovaj prelazak biti spas Felixu, ali i Chelseaju u borbi za mjesta koja vode u Europu. Na Svjetskom prvenstvu u Kataru pokazao je Felix da nije zaboravio igrati nogomet, a sad bi trebao dobiti priliku pokazati još jednom svu lepršavost svog talenta. (rv)



Tagovi

Joao FelixChelsea

Ostale Vijesti