EXPA/ Eibner/ Weber
EXPA/ Eibner/ Weber

Španjolski mediji pišu: "Sevilla potpisuje Sosu!" Iznos transfera pomalo iznenađujuć

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 10:56

Sevilla je u svom portfelju imala Hrvata Bornu Sosu za slučaj odlaska Marcosa Acuñe

Kako se bliži kraj prijelaznog roka, tako se raspliću i najzanimljivija pitanja, a među njima su i neka hrvatska imena. Jedno od njih je i ono Borne Sose. Hrvatski lijevi bek trenutno je igrač Stuttgarta, ali ga se iz prijelaznog roka u prijelazni rok često nazivalo 'glavnim izlaznim transferom' Švaba. No, na kraju bi on uvijek ostao. Ovog ljeta, čini se, neće biti tako.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon niza turskih klubova koji su povezivani s njim, Vatreni će ipak put - Andaluzije.

Naime, kako je već ranije postalo poznato, Sevilla je u svom portfelju imala Bornu Sosu za slučaj odlaska Marcosa Acuñe, a glavni ponuđač bila je Aston Villa o kojoj je posljedično, dakle, ovisio i transfer Sose. U posljednjih nekoliko sati puno se toga promijenilo. Kako prenosi list As, Nottingham Forest, momčad koja je prihvatila transfer Montiela s opcijom otkupa, potpisat će drugog argentinskog igrača Seville.

Sevilla će dobiti blizu 15 milijuna eura koliko je prvotno tražila. Suočen s ovim potezom, Víctor Orta je 'aktivirao je' ono što je već dogovorio s lijevim bekom Stuttgarta, a što bi, prema spomenutim informacijama, bio transfer od oko 7 milijuna eura. Iznos koji se čini dosta sitan s obzirom na kvalitete Vatrenog. U svakom slučaju, prema španjolskim medijima, očekuje se da će Sosa uskoro doletjeti u Španjolsku kako bi završio posao i Bundesligu zamijenio La ligom.


Tagovi

Borna SosaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023StuttgartSevilla

Ostale Vijesti