REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Southampton se oprostio od Oršića, napisali su samo tri rečenice

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 21:18

Hrvat će karijeru nastaviti u Turskoj.

Sve je već poznato, Mislav Oršić karijeru će nastaviti u turskom Trabzonsporu, gdje će ga voditi Nenad Bjelica. Trener je to pod kojim je Oršić eksplodirao i zaradio status standardnog reprezentativca i igrača koji je zabijao i asistirao na Euru 2021. i Mundijalu 2022. godine.

Nedugo nakon spektakularnog pogotka Maroku u utakmici za 3. mjesto, Oršić je karijeru nastavio u Southamptonu, ispunivši time svoj san da zaigra u Premier ligi, Nažalost, to se pretvorilo u agoniju sjedenja na klupi ili tribinama, tako da je Oršić izgubio status reprezentativca kod Zlatka Dalića i bilo je jasno kako je jedini spas u pronalasku novog poslodavca.

Oršić je jučer sletio u Tursku na liječničke preglede, a danas se od njega oprostio i engleski klub. Malo je reći da nisu bili od riječi i teksta. Oršiću su posvetili samo tri rečenice, poželjevši mu sreću.

"Southampton može potvrditi da je dogovorio transfer Mislava Oršića u turski klub Trabzonspor, pod uvjetom da dobije međunarodno odobrenje. Ovaj 30-godišnji veznjak, koji je u siječnju došao na St. Mary's stadion iz Dinama, odlazi u momčad iz Superlige pred početak sezone 2023./24. Klub mu želi puno sreće u budućnosti", naveli su na klupskoj stranici. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

.


Tagovi

Mislav OršićSouthamptonTrabzonspor

Ostale Vijesti