EXPA/ Eibner/ Weber
EXPA/ Eibner/ Weber

Sosa je Mourinhov lijek za lijevi bek!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 18:17

Talijani plasirali transfer poslasticu.

Standardni lijevi bek talijanske reprezentacije – Leonardo Spinazzola – nije produžio ugovor s Romom koji mu istječe za manje od godinu dana. S obzirom na to da mu je 30 godina i pred njim je još nekoliko sezona na najvišoj razini, Vučica je odlučna u namjeri da proda Spinazzolu i u posljednji tren uprihodi ponešto milijuna na ime odštete.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

A ako se to dogodi, prema pisanju talijanskog Legga, želja Rome za Spinazzolinu zamjenu je Borna Sosa!

Hrvatski reprezentativac i osvajač brončane medalje s posljednjeg Svjetskog prvenstva već pet sezona igra u Stuttgartu i dojam je da je vrijeme za nove izazove u karijeri. Sosa u Stuttgartu teško više može napredovati, a s obzirom na to da je nositelj igre već godinama, logičan je slijed događaja transfer u sredinu koja se bori za trofeje i igra Europu.

Sosa je za njemački klub odigrao ukupno 113 utakmica, zabio pet golova i dodao 35 asistencija, od čeka je čak 12 upisao prošle sezone, uz dva pogotka. Kako Leggo navodi, interes za spinazzolu, ali i Nizozemca Rika Karsdorpa postoji iz Saudijske Arabije, no dok se ne proda barem Spinazzola, operacija dovođenja Sose neće početi. Spomenuti izvor navodi kako je Roma voljna pustiti Spinazzolu za 10 milijuna eura, dok dovođenje bivšeg igrača zagrebačkog Dinama ne bi koštalo manje od 15 milijuna eura.

Sosa i Mourinho, već sad zvuči kao zanimljiva kombinacija. Ostaje nam za pričekati rasplet oko prodaje talijanskog reprezentativca. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Jose MourinhoBorna SosaRomaStuttgart

Ostale Vijesti