Screenshot
Screenshot

Sopić: “Osvojili smo samo tri boda, ništa više od toga. Od utorka kreću pripreme za Dinamo”, Čabraja: "Evo, vidjeli ste zašo je Rijeka prva"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 17:59

Trener Rijeke bio je s dvije noge čvrsto na zemlji nakon izvrsne partije njegove momčadi i 4-0 pobjede protiv Lokomotive.

Željko Sopić nije mogao ni zamisliti ljepšu subotu. Stadion je bio rasprodan, njegova momčad raspoložena, konačan rezultat uvjerljiv, a cjelokupni dojam – sjajan!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

 No, nakon pobjede protiv Lokomotive (4-0), Sopić nije ‘letio’. Poslije pobjede, za klupske stranice rekao je sljedeće:

“Odigrali smo jednu jako dobru utakmicu, ali treba ostati na zemlji, uzeli smo samo tri boda i ništa više od toga. Već sutra imamo prijateljsku utakmicu protiv Opatije, a od utorka kreću pripreme za utakmicu protiv Dinama.”

Što je prelomilo utakmicu u korist Rijeke?

“Svaku momčad analiziramo, znali smo da ovu njihovu mladost možemo zadržati samo sa čvrstim posjedom i tako da neutraliziramo njihovu tranziciju. Pogodili smo s Bogojevićem, bilo je ili - ili između njega i Gode, ali onda sam prelomio da će igrati Bogojević. Imao je virozu, ali bio je nešto spremniji od Gode. I, eto, zabio je dva pogotka.”

S druge strane, Silvio Čabraja očekivano nije bio sretan izvedbom svoje momčadi.

"Nismo dobro ušli u utakmicu, na kraju možemo biti sretni s 4-0. No, evo, vidjeli ste zašto je Rijeka prva. Igraju jako lijep i dobar nogomet. Mi smo imali nekakav posjed, ali bili smo nekonkretni i slabi u završnici. U fazi obrane smo stajali preširoko i zbog toga smo imali velike probleme."



Tagovi

HNK RijekaRijekaHrvatska nogometna ligaHNLŽeljko Sopić

Ostale Vijesti