Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Sopić: “Ostvarili smo svoj cilj i to je jedino bitno”, Sesar: “Čim je Rijeka došla grad je živnuo, a mi smo pružili dobar otpor”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.12.23. | 16:11

Stigle su i prve reakcije trenera nakon utakmice.

Nogometaši Rijeke s rutinskih su 3-1 svladali Cibaliju u Vinkovcima i tako izborili plasman u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa. Prvo ime utakmice bio je dvostruki strijelac Franjo Ivanović, za goste je precizan bio još i Alen Grgić, dok je počasni pogodak za domaću momčad postigao 21-godišnji Karlo Miljanić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Poslije utakmice Željko Sopić je za Max Sport podijelio svoje viđenje ogleda.

“Znali smo da teren neće biti u najboljem stanju, utakmicu smo započeli s jednom kombiniranom momčadi koja je ostvarila cilj i to je jedino bitno. Neke važne igrače smo sačuvali za utakmicu sa Slaven Belupom budući da ćemo za taj ogled biti bez četiri ili pet standardnih igrača. Cilj opravdava sredstvo, zadovoljni smo prolaskom”, kratko je istaknuo trener pobjedničke momčadi.

S druge strane, Siniša Sesar usprkos porazu nije mogao puno toga zamjeriti svojim igračima.

“Čim je Rijeka došla, odmah je i grad živnuo! Mislim da smo pružili dobar otpor, držali smo goste u neizvjesnosti do njihovog trećeg pogotka. Istina, imali su gosti više od igre i više prilika, ali imali smo i mi svoje neke prilike. Zadovoljan sam, iako ne s rezultatom. Da je bilo 1-2 bi bilo bolje, ali ne mogu reći da sam nezadovoljan našom predstavom”, ustvrdio je domaći stateg.

Podsjetimo, za nogometaše Cibalije ova utakmica bila je posljednja u kalendarskoj 2023. godini, dok Rijeku prije odlaska na ‘ferije’ očekuju još dva domaća prvenstvena ogleda, protiv Slaven Belupa i Rudeša.



Tagovi

HNK RijekaRijekaCibaliaHrvatski nogometni kupRabuzinovo Sunce

Ostale Vijesti