Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sopić: “Cristiano Galešić je vjerojatno i portira prošao kod gola”, Ferenčina: “Primili smo pionirski gol, mislim da smo zaslužili bod”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.09.23. | 20:08

Rijeka je minimalno slavila u Koprivnici, a utakmica će se pamtiti po senzacionalnom pogotku Nike Galešića.

Trener Rijeke istaknuo je da je makijavelističkim pristupom njegova momčad došla do pobjede protiv Slaven Belupa u devetom kolu HNL-a. No, iako se iz Koprivnice vraća s tri boda, trener Rijeke nije bio pretjerano zadovoljan izvedbom svoje momčadi, što je sam rekao poslije utakmice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Dugo sam u nogometu, gledao sam ovdje i puno bolju Rijeku koja je ovdje gubila pod vodstvom gospodina Keka, tako da danas mogu reći da je cilj opravdao sredstvo. Ja ne bježim od odgovornosti, ovo je danas stvarno bilo loše”, naglasio je trener Rijeke pa odmah dodao:

“Osim Crisitana Galešića, koji je vjerojatno i portira prošao kod gola, ali realno nismo bili dobri. Imali smo mi neke poluprilike, ali premalo je to za Rijeku. Mi moramo biti na tragu onoga što igramo kod kuće. Ovo su mladi dečki, jednostavno moraju otpustiti kočnice. Pokazali smo da smo došli slaviti, možda to tako nije izgledalo, ali nisam htio da igramo s manje ofenzivnih igrača nego kod kuće kako si moji dečki ne bi pomislili da smo došli ovdje istrčat pa što bude – bude”, rekao je, gotovo u jednom dahu, trener Rijeke Željko Sopić.

Nakon trenera Rijeke, pred kamere Max Sporta stigao je i trener Slaven Belupa, Roy Ferenčina.

“Mislim da smo zaslužili bod, pogotovo igrom u drugom poluvremenu kad smo stisnuli Rijeku na njihovu polovicu. Gol koji smo primili nam se ne bi smio događati, to je pionirski gol gdje igrač prolazi 60-70 metara kroz sredinu i zabija nam gol. Takve stvari se ne smiju događati, nadam se da ćemo u budućnosti nam se to više neće događati.”



Tagovi

HNK RijekaRijekaSlaven BilićRoy FerenčinaŽeljko SopićNiko Galešić

Ostale Vijesti