Davor Javorovic/Pixsell
Davor Javorovic/Pixsell

Službeno: Zoran Zekić je novi trener Slaven Belupa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 10:01

Nisu dugo tražili zamjenu za Klafurića

Kako se jučer i najavljivalo, danas se ostvarilo. Novi trener Slaven Belupa je Zoran Zekić.

Farmaceuti su ostali bez trenera nakon što su uručili otkaz Deanu Klafuriću zbog poraza od Hrvatskog dragovoljca. Za nasljednika Klafurića konkurirala su brojna imena poput Damira Burića, Siniše Oreščanina, Samira Toplaka i drugih, ali čelnici Slavena odlučili su angažirati Zekića.


Riječ je o 47-godišnjem stručnjaku iz Osijeka, rođenom 29. travnja 1974. godine, koji je posljednji angažman imao u mađarskom Diósgyőru. U svojoj je trenerskoj karijeri vodio i Maksimir, Osijek, u kojem je postao najdugovječniji trener i ostvario veliki europski uspjeh izbacivši PSV Eindhoven u Europskoj ligi, te moldavski Sheriff s kojim je osvojio prvenstvo i Kup te je u prosjeku osvajao 2.44 boda po utakmici.

Slaven Belupo je trenutno na predzadnjem mjestu s pet bodova i pred Zekićem je zadatak da ih zadrži u ligi ili eventualno podigne koje mjesto više. To mu svakako neće biti lako s obzirom da je u Koprivnici bilo dosta prometno zadnjih dana.

Klub su napustila dva bitna igrača, napadač Knoll i veznjak Karlo Lulić, a spominje se i prodaja mladog Lovre Zvonareka bavarskom velikanu Bayernu.



Tagovi

Slaven BelupoZoran ZekićDean Klafurić

Ostale Vijesti