www.rigafc.lv
www.rigafc.lv

Službeno: Solinjanin ima novi klub, stigao k Hrvatima na sjeveroistok Europe

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.03.23. | 17:14

Trener FC Rige je Tomislav Stipić, a od Hrvata su tamo Hrvoje Babec i Marko Dabro

Petar Bosančić (26) novi je igrač FC Rige! Dobrodošlicu bivšem mladom hrvatskom reprezentaivcu je latvijski klub objavio na svojim službenim stranicama i digitalnim profilima, a u trenucima dok ovo pišemo još je nije 'digao' ni Transfermarkt.

Uglavnom, bivši mladi hrvatski reprezenttaivac, koji je prošao Hajdukovu školu, inače Solinjanin kao i njegov ponajbolji prijatelj Nikola Moro, prešao je iz bugarskog Černog Mora u latvijski klub koji je u zimskom prijelaznom roku promijenio trenera, umjesti Sandra Perkovića kojeg je Ante Čačić nedavno vratio u svoj stožer u Dinamu Rigu je preuzeo Tomislav Stipić, a od Hrvata su još tamo Hrvoje Babec i Marko Dabro. Ozlijeđena su im dva stopera, pa je doveden Bosančić, koji od odlaska iz Hajduka u ljeto 2018. ima iskustvo igranja u Istri 1961, ukrajinskom Mariupolju (prije rata) i Širokom Brijegu.

Stipić, dakle, sad ima po jednog hrvatskog nogometaša u svakoj liniji. U Bugarskoj je jesenas nastupio 22 puta, sad već bivši klub ostavio je na 5. mjestu na ljestvici.

Prvenstvo Latvije počinje slejdeći vikend, Riga u nedjelju dočekuje Jelgavu. (rv)



Tagovi

Petar BosančićRigaLatvijaTomislav StipićHrvoje BabecMarko Dabro

Ostale Vijesti