Službeno: Sandro Kulenović ima novi klub (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 16:27

Velike zasluge za ovu odluku mladog napdača idu i njegovom bivšem suigraču iz Legije koji je postao omiljeni član novog mu kluba.

Talentirani napadač stigao je iz Dinama na posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa ugovora odnosno mogućnost produljenja posudbe.

Kulenović je prošao Školu nogometa Dinamo, 2016. godine prešao je poljsku Legiju gdje je dobrim igrama skrenuo pozornost na sebe, te je otišao na posudbu u talijanski Juventus.

„Trenirati s igračima kao što su igrači Juventusa, posebice s Marijom Mandžukićem je zaista nešto nevjerojatno. Imao sam stvarno priliku puno naučit“, rekao je u razgovoru za klupske stranice novi središnji napadač Riječana.

U poljskom velikanu Sandro je igrao s Markom Vešovićem i Domagojem Antolićem, a brzonogi Crnogorac ostavio je veliki trag na Rujevici te je upravo on bio jedan od onih koji nije štedio riječi hvale na Sandrov odabir novog kluba:

„Marko je nahvalio Rijeku, rekao je da je to pravi potez za mene. Svi znaju koliko Marku znači Rijeka“, zaključio je mladi napadač.

Cijeli razgovor za klupske stranice pogledajte u nastavku teksta:

(foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

 


Tagovi

Ljetni prijelazni rokposudbatransferiSandro Kulenović

Ostale Vijesti