Lech Poznan/lechpoznan.pl
Lech Poznan/lechpoznan.pl

Službeno: Roko Baturina ima novi klub - "Želim se izboriti za poziciju kraj dva dobra napadača"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.08.21. | 09:42

Stigao je na jednogodišnju posudbu.

Nakon što je jučer stigao u Poznan, Roko Baturina prošao je liječnički pregled i postao novim napadačem poljskog Lecha. Baturina je u Lech stigao na jednogodišnju posudbu iz mađarskog Ferencvaroša s kojim ima ugovor do 2024. godine. Baturnia će na dresu nositi broj 88.


Lech je bio u potrazi za trećim napadačem, a pronašli su ga u mladom Baturini. Broj jedan u napadu Poljaka je Mikael Ishak, a prati ga Arthur Sobiech. Treći izbor bio je Aron Johannsson koji je ozlijedio rame pa su Poljaci potražili njegovu zamjenu.

"Lech ima dva dobra napadača. Nadam se da ću potvrditi svoju kvalitetu, dokazati se treneru i ostalima u klubu. Volim izazove a igranje u Lechu omogućuje mi da se suočim s još jednim u svojoj karijeri", rekao je po potpisu sin legendarnog Mate Baturine.

Baturina je u redove mađarskog prvaka prešao prošle godine za 700 tisuća eura te u prvoj sezoni odigrao 20 utakmica u mađarskoj ligi i zabio četiri gola. U mađarskom Kupu odigrao je tri utakmice i zabio šest golova uz dvije asistencije. Iz Dinama je odlazio na posudbu u slovenski Bravo gdje je u 16 utakmica zabio osam golova i dvije asistencije.

spominjalo se ranije i da bi mogao otići na posudbu u Mađarskoj, točnije u ZTE, ali od toga nije bilo ništa na kraju.


Tagovi

PoljskaLech PoznanRoko BaturinaFerencvaros

Ostale Vijesti