REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Službeno: Postecoglu preuzeo Tottenham

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 11:56

Postecoglou će se pridružiti Spursima 1. srpnja nakon dvije godine u Celticu u kojima je uzastopno osvojio naslove škotskog Premiershipa

Ange Postecoglou (57) imenovan je glavnim trenerom Tottenhama, potpisao je četverogodišnji ugovor.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Spursi su u ponedjeljak razgovarali s Postecoglouom nakon što su dogovorili uvjete sa Celticom. Postecoglou, koji bi trebao postati prvi Australac koji će voditi klub u Premier ligi, pridružit će se Spursima 1. srpnja nakon dvije godine u Celticu u kojima je ove sezone uzastopno osvojio naslove škotskog Premiershipa i domaći ‘Treble’.

Spursi su u ponedjeljak razgovarali s Postecoglouom (57) nakon što su dogovorili uvjete sa Celticom da ga dovedu u sjeverni London.

Daniel Levy, predsjednik Spursa, rekao je

"Ange donosi pozitivan mentalitet i brz, napadački stil igre. Ima jake rezultate u razvoju igrača i razumijevanje važnosti poveznice s akademijom - svega što je važno za naš klub.”

Postecoglou se prošlog tjedna pojavio kao preferirani kandidat za Spurse koji su razmatrali trenera Brightona Roberta De Zerbija i glavnog trenera Fulhama Marca Silvu.

Postecoglou nasljeđuje Antonija Contea, koji je otpušten u ožujku, s mjesta šefa struke Spursa. Cristian Stellini, a zatim Ryan Mason, obavljali su posao vršitelja dužnosti glavnog trenera do kraja ove sezone. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ange PostecoglouTottenhamCelticDaniel Levy

Ostale Vijesti