Jedan od najboljih igrača Premiershipa otišao u vojsku

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.04.20. | 17:47

Kad u vojsku pođeš, ljubit ću te ja...

Iako se prije samo godinu i pol dana grčevito borio - i izborio - da ne ide u služenje vojske, stvari su se preokrenule za Heung-Min Sona. Ipak, samo djelomično.

Naime, jedan od najboljih nogometaša u Premiershipu u rujnu je 2018. godine s reprezentacijom Južne Koreje osvojio Azijske igre, a prema tamošnjem zakonu, sportaši koji osvoje medalju na Olimpijskim igrama ili osvoje Azijske igre, ne moraju u služenje vojske od minimalno pola godine.

Međutim, sada se Tottenhamov napadač dobrovoljno javio za služenje vojske, ali u dosta kraćem roku - samo mjesec dana. Londonski klub je preko svojih službenih stranica objavio da će 27-godišnjak ovo mjeseca pristupiti služenju vojske jer želi odraditi barem dio temeljne obuke.

Ova će trajati mjesec dana te bi Son trebao biti natrag u Londonu već u svibnju.

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Son Heung-Min

Ostale Vijesti