Davor Puklavec/PIXSELL
Davor Puklavec/PIXSELL

Službeno: Filip Brekalo prešao na novu posudbu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 10.01.24. | 19:39

Ipak neće zaigrati s bratom u Maksimiru...

Novi igrač prvaka Bosne i Hercegovine je Dinamova posudba lijevi branič Filip Brekalo, izvijestili su iz kluba na čije pripreme za nastavak natjecanja poziv nije dobilo čak šest hrvatskih igrača koji su bili u sastavu najesen. 

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dvadesetjednogodišnji Brekalo u redove Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog dolazi iz NK Dugopolja, člana prve nogometne lige Hrvatske. On je mostarskoj momčadi na posudbi do kraja ove sezone. Seniorski nogomet je počeo igrati u drugoj momčadi GNK Dinama, a u prošloj sezoni nastupao je za NK Varaždin i NK Gorica.

Filip Brekalo se našao na prvome okupljanju za nastavak sezone, na kojemu se novome treneru Željku Petroviću odazvalo 28 igrača. 

Prvi trening zbog povreda su preskočili hrvatski igrači Hrvoje Barišić i Matej Senić, dok je Mario Tičinović radio odvojeno od ekipe. Ostali igrači iz jesenskog dijela koji nisu pozvani na pripreme dobili su produženi odmor do 15. siječnja do kada će se riješiti njihov status u drugom dijelu sezone. 

Na nastavku priprema nije bilo Andrije Balića, Mate Stanića, Ivice Batarela, Antona Maglice, Petra Mišića i Luke Marina. 

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Filip BrekaloZrinjskiDinamo ZagrebGNK DinamoJosip Brekalo

Ostale Vijesti