Službeno: Kastrati potpisao za Dinamo

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.02.20. | 14:29

Krilni napadač nastavlja dobro utabanim putem.

Vijest koju smo prenijeli prošlog tjedna danas je postala službena – Lirim Kastrati je novi igrač zagrebačkog Dinama.

Kosovski će reprezentativac ostati u Lokomotivi na posudbi do ljeta, Igrač je ovo koji je oduševio u prvoj utakmici proljetnog dijela HNL-a i s dva gola, između ostalih, potopio Rijeku u Zagrebu.

S osam pogodaka i četiri asistencije je, uz Marka Tolića, najistaknutiji pojedinac u sastavu Gorana Tomića, a može igrati na obje krilne pozicije, iako mu je desna strana primarna. Kastrati tako prati put Frana Karačića koji je samo prije nekoliko dana već stavio svoj paraf na ugovor s Modrima koji će ga ostaviti u trenutnom klubu do ljeta.

„Otkako sam došao u Hrvatsku, nadao sam se da ću jednog dana završiti u Dinamu. Sada mi se želja ispunila. Želim se zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovome i koji su mi omogućili da budem član najveće nogometne institucije na ovim prostorima“, rekao je Kastrati prilikom potpisa petogodišnjeg ugovora.

Odlaskom Atiemwena na posudbu u redove Lokosa i potpisom Kastratija za Plave, došli smo do brojke osam nogometaša koji su putovali na relaciji Kajzerica-Maksimir ili obrnuto.

(Foto: GNK Dinamo Zagreb official)


Tagovi

Lirim Kastrati

Ostale Vijesti