Službeno: Bivši igrač Dinama i Lokomotive potpisao za bjeloruskog prvoligaša

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.03.20. | 09:45

Dinamo ga je svojevremeno platio 200 tisuća eura, a kad je dolazio na Maksimir govorili su da je riječ o novom Niki Krančaru

Sada već davne 2010. godine Dinamo je ovog veznjaka doveo poprilično veliki iznos od 200 tisuća eura, ali ovaj mladić nikada ni izbliza nije ispunio ulaganje zagrebačkog kluba.

Odmah po dolasku u Zagreb iz Dinama su ga poslali na kaljenje u Lokomotivu, ali nakon što ni tamo nije uspio pokazati svoj talent odlazi put Gorice gdje se zadržao svega godinu dana.

Podsjećamo, o njegovoj čudnoj karijeri već ste imali prilike čitati na Germanijaku:

Nakon avantura u Švedskoj, Moldovi i Rumunjskoj, red je stigao i na Bjelorusiju. Iako je ovog ljeta potpisao za stabilnog rumunjskog prvoligaša Astru, nekadašnji reprezentativac svoje zemlje odlučio je napustiti Rumunjsku te se okušati u Bjelorusiji.

Njegov novi klub zove Rukh Brest, a riječ je o novom klubu nastalom prije svega četiri godine. Valja nadodati kako je u tom gradu nogomet na trećem mjestu te se „debelo“ ispred nalaze rukomet i hokej.

Bilo kako bilo, nekadašnjoj velikoj nadi Modrih ovo je deveti klub u karijeri, za reprezentaciju svoje zemlje skupio je devet nastupa i jedan pogodak, a njegova tržišna vrijednost u ovom trenutku iznosi skromnih 100 tisuća eura. Sa svojom novom momčadi Andronic je potpisao ugovor do posljednjeg dana 2020. godine, a pretpostavka je da se odlučio na avanturu zvanu Bjelorusija samo iz razloga jer se nogomet tamo još uvijek igra te jer mu je ovo jedinstvena prilika da ga gleda cijeli svijet.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Gheorghe AndonicGheorghe AndronicDinamo ZagrebtransferiRukh Brest

Ostale Vijesti