Službeno: Betis predstavio novog trenera s kojim žele igrati važnu ulogu u Primeri

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.07.20. | 18:06

Iskusni Čileanac doveden je da posloži kockice na Villamarinu i odvede iz u utrku za Ligu prvaka.

Vijest koja je poznata već par dana, ali danas je dobila službeno potvrdu. Manuel Pellegrini novi je trener španjolskog Betisa.

 

 

Iskusni Čileanski strateg tako se vraća u Primeru, gdje je već vodio Villarreal, Real Madrid i Malagu. U Andaluziji na 66-godišnjeg Čileanca gledaju kao na osobu koja će posložiti kockice te napokon Betis vratiti u vrh španjolskog nogometa i opravdati velika ulaganja u klub.

„Betis je izuzetno popularan, to svi znamo. Ne samo da je popularan među velikim brojem ljudi koji dolaze na utakmica Betisa, već je popularan u svim španjolskim gradovima", izjavio je Pellegrini na predstavljanju.

"Od trenutka kada sam prihvatio ponudu, uvjeren sam da ekipa koju imamo na raspolaganju ima kapacitet igrati u skladu sa kvalitetom imena koja je čine. Vjerujem u njih. Mislim da u ekipi postoje igrači koji mogu igrati na puno višem nivou nego što smo to vidjeli od njih do sada", dodao je.

 

 

Uprava Betisa je u proteklom razdoblju uložio veliku novac u pojačanja želeći se priključiti vrhu ljestvice. Doveden je Nabil Fekir, Borja Inglesias, Juanmi, William Carvalho, Moreno…, ali rezultati nisu bili prema očekivanju.

Vjeruje se kako će Pellegrini dobiti na raspolaganje značajan budžet, a Čileanac je navodno već izrazio želju da na Benito Villamarin dovede mladog nogometaša Reala Brahima Diaza.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: David Klein/Reuters)

 

 


Tagovi

Manuel Pellegrini

Ostale Vijesti