Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Slaven očekuje 1,5 milijuna eura za najboljeg igrača, žele ga Olićev CSKA i grčki velikani

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.04.21. | 10:46

Glavčićevo ime spominje se i na zapadu, u kontekstu nekih austrijskih i njemačkih bundesligaša. No, njihova imena zasad nisu isplivala na površinu

Serijom pozitivnih rezultata nogometaši Slavena Belupa praktički su osigurali ostanak u društvu najboljih. Šest su utakmica bez poraza, a uz preporođenog Krstanovića i Nijemca Knölla, velike zasluge idu i Nemanji Glavčiću, po mnogima najboljem igraču kluba i ponajboljem veznjaku lige.

To je pokazao i u posljednjoj utakmici protiv Hajduka, u kojoj je bio najbolje ocijenjeni domaći igrač. Od njega kreće svaki napad Farmaceuta, povezuje konce igre, a svojim izvedbama privukao je pozornost i bogatijih klubova i vrlo vjerojatno gledamo ga posljednju sezone u redovima Slavena.

Naime, kako pišu Sportske novosti, za Glavčića su ozbiljno zainteresirani grčki velikani Panathinaikos i AEK, koji bi ga u sljedećoj sezoni voljeli vidjeti u svojim redovima. No, kako doznajemo, nisu samo Grci u igri, već i Rusi. Naime, interes za 24-godišnjim srpskim igračem pokazuje i CSKA Moskva, na čiju je klupu nedavno sjeo Ivica Olić.

No, ni to nije sve. Naime, Glavčićevo ime spominje se i na zapadu, u kontekstu nekih austrijskih i njemačkih bundesligaša. No, njihova imena zasad nisu isplivala na površinu.

U Koprivnici su očito svjesni da će teško zadržati svojeg najboljeg igrača, s kojim su ugovorom vezani još godinu dana, a kako doznajemo, zadovoljila bi ih ponuda od 1,5 milijuna eura. U tom slučaju, bio bi to jedan od najbolje odrađenih poslova Farmaceuta, uz prodaju Katića u Glasgow Rangers.

Glavčić je u Koprivnicu došao prije dvije godine, nitko za njega nije znao niti čuo i u tom periodu se preporodio. Odigrao je 70-ak utakmica, udvostručila mu se tržišna vrijednost, najbolji je asistent kluba, treći asistent lige, a ni pogoci mu nisu strani pojam, s obzirom na to da je pet puta u ovoj sezoni tresao mreže protivnika.

Prije Slavena igrao je u Spartaku iz Subotice, a školu nogometa prošao je u Partizanu. U srpskoj ligi odigrao je stotinjak utakmica, oko 60 nastupa ima i za mlade reprezentacije Srbije, za koje je zabio pet golova. Za seniorsku vrstu nikada nije igrao i kako je rekao u nedavnom intrevjuu za Germanijak, to mu je jedna od neostvarenih želja.



Tagovi

Nemanja GlavčićSlaven BelupoAEKPanathinaikosCSKA Moskva

Ostale Vijesti