Davor Javorović/Pixsell
Davor Javorović/Pixsell

Slaven doveo veznjaka iz kluba koji je srušio Dinamo, stigao i nigerijski reprezentativac

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.09.21. | 16:38

Prometan posljednji dan prijelaznog roka u Koprivnici

Koprivnički prvoligaš Slaven Belupo, kojeg je u prošlom kolu na domaćem terenu svladala ekipa Hrvatskog dragovoljca, u posljednjim je satima prijelaznog roka u svoje redove na kraju doveo još dvojicu igrača, javlja Podravski.hr.

Nakon što su iz Osijeka stigli desni bek Alen Grgić i moldavski veznjak Mihail Caimacov, o čemu je Germanijak prvi pisao, Farmaceuti su za kraj doveli još jedan par pojačanja, obojicu iz inozemstva. Bio je to logičan rasplet situacije nakon što su klub posljednjih dana napustili Torles Knoll, Karlo Lulić, a možda i Lovro Zvonarek, s kojim je pregovarao Bayern, ali za taj transfer službena potvrda (još) nije stigla.

Upravo je iz Moldavije doletjelo novo pojačanje podravskog kluba. Hansel Zapata, član moldavskog Sheriffa koji je izbacio Dinamo iz Lige prvaka, dogovorio je posudbu sa Slavenom. Riječ je o 26-godišnjem kolumbijskom veznjaku koji igra na desnoj strani, koju je prethodno pokrivao Lulić. Zanimljivo, Zapata je s vrijednošću od milijun eura prema Transfermartku uz Nemanju Glavčića sada navrjedniji član plave svlačionice. Za Sheriff je upisao šest nastupa, protiv Modrih nije nastupao.

Ikouwem Utin ime je njihovog drugog novopridošlog igrača. 21-godišnji lijevi bek dolazi iz Maccabi Haife, a u Izraelu je proveo posljednje dvije sezone, otkako je ondje stigao iz rodne Nigerije. Još kao član tamošnjeg kluba Enyimbe, u ožujku 2019. debitirao je za nigerijsku reprezentaciju, u momčadi u kojoj su bili Alex Iwobi, Wilfried Ndidi, Victor Osimhen… Defanzivac vrijedan 150 tisuća eura na Kušek-Apaš također dolazi na jednogodišnju posudbu, a za minute će se boriti s Brunom Godom.


Tagovi

Slaven BelupoZoran ZekićAlen GrgićMihail Caimacov

Ostale Vijesti