Skender: Bili smo bolji u dvije utakmice, iako to sad zvuči neprikladno (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.08.19. | 09:26

Trener Osijeka odgovorio je na nekoliko škakljivih pitanja nakon ispadanja iz Europe od CSKA Sofije.

Za domaći sastav neprecizni su bili Bočkaj i Škorić, dok je kod CSKA jedino Gefereson bio neprecizan što je u konačnici značilo da CSKA ide u daljnju fazu kvalifikacija za Europa ligu.

Trener Osijeka po završetku utakmice na press konferenciji rekao je svoje mišljenje o utakmici, protivniku i svemu ostalom što slijedi za njega i njegovu momčad u nastavku sezone:

“Definitivno osjećamo žal, budući da smo u ove dvije utakmice prikazali smo da smo bolja momčad, iako to zvuči neprikladno. Ponosan sam na svoje dečke koji su dali sve od sebe, a najviše mi je žao naših navijača, ja ću ovaj poraz već nekako preživit, ali najviše mi je žao radi publike. Zaslužili smo i mi i oni da odigramo još jedno Ili dva kola u Europi.”, rekao je trener Osijeka pa nastavio:

“Čestitam Ljupku, CSKA se pokazao kao prava natjecateljska momčad. Oni su svoje šanse iskoristili, na kraju je lutrija penala otišla na njihovu stranu, a nama ne preostaje ništa drugo  nego držati glavu gore. Teško nam pada ovo ispadanje ali usprkos svemu mislimo da smo na dobrom putu."

Cijelu press konferenciju trenera Osijeka Dine Skendera pogledajte u nastavku teksta:

(foto:pixsell)


Tagovi

Kvalifikacije za Europa liguCSKA SofijaOsijekDino Skender

Ostale Vijesti