SERGEI SAVOSTYANOV/Newscom/PIXSELL
SERGEI SAVOSTYANOV/Newscom/PIXSELL

Sjajne vijesti iz Rusije: Vlašić neće propustiti Euro, na teren se vraća za tjedan dana

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.05.21. | 13:22

Agent hrvatskog reprezentativca uvjeren je u brzi oporavak.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić prije tri dana je zamijenjen zbog ozljede koljena na poluvremenu utakmice protiv Ufe, a prve vijesti koje su stizale nisu bile dobre.

Odmah nakon utakmice trener CSKA Ivica Olić nije bio nimalo optimističan te se sumnjalo na tešku ozljedu zbog koje je Vlašić trebao završiti sezonu, a još gore i propustiti Euro.

''Vlašić je mislio da može nastaviti igru, ali nije mogao. Više ćemo sutra znati nakon pregleda. Ima problema i moguće je da se radi o teškoj ozljedi koljena'', izjavio je Olić nakon susreta.

Dan kasnije nakon pregleda magnetskom rezonancom utvrđena je djelomična ozljeda kapsularno-ligamentnog aparata zgloba koljena. Ohrabrujući su to nalazi koji sugeriraju kako se ne radi o ozljedi koja bi Vatrenog trebala na dulje vrijeme odvojiti od travnjaka, ali se za potvrdu dobrih vijesti treba čekati detaljnija dijagnoza koja bi odredila terapiju.

Međutim, Vlašićev agent Tonći Martić za ruski Sport24.ru izjavio je kako je uvjeren da će Zlatko Dalić moći računati na Nikolu na smotri najboljih reprezentacija Starog kontinenta te da ga uskoro očekuje u punom pogonu.

„Niksi neće propustiti Euro. U redu je i osjeća se dobro. Trebat će mu tjedan dana za opravak i povratak na travnjak“, izjavio je Martić u intervju dopisniku Sport24 Vitaliju Borodinu.


Tagovi

Nikola VlašićTonći MartićZlatko DalićHrvatska nogometna reprezentacijaEuro 2020Euro 2021Ivica Olić

Ostale Vijesti