Sjajna vijest za Bavarce: Dva nositelja igre potpisuju nove ugovore

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 08:01

Preostala četvorka kojima ugovori istječu sljedeće godine je pod velikim upitnikom.

Ranije prošlog mjeseca, stvari za Bayern Munchen po pitanju aktualnog kadra nisu izgledale bajno. Ruku na srce ni sada još ništa nije potpisano, ali dva igrača od šestorice senatora u svlačionici Hans-Dietera Flicka, uskoro bi trebala i službeno produljiti suradnju s bavarskim gigantom.

Naime, šestorici igrača - redom Manuelu Neueru, Jeromeu Boatengu, Davidu Alabi, Javiju Martinezu, Thiagu Alcantari i Thomasu Mulleru - ugovori istječu na ljeto 2021. godine. To znači da ako do produženja ne dođe u narednih nekoliko mjeseci, uprava 'Rekordmeistera' će ih nastojati prodati, kako bi zaradili nešto na njima prije nego dignu sidro.

Međutim, nove informacije iz Munchena govore kako će zasad barem dvojica praktički sigurno ostati u klubu. Riječ je o Thiagu i Mulleru.

Kako prenosi Goal, klub je dogovorio s 30-godišnjim reprezentativcem Elfa produženje suradnje za dodatne dvije godine, dakle do 2023. Uz njega, španjolski veznjak bi uskoro također trebao potpisati svoje produženje, piše Kicker, a preostalo je samo utvrditi par sitnica u ugovoru dok su glavne stavke dogovorene.

Lijepa je to vijest za navijače Bayerna, poglavito nakon Mullerovih rekordnih 16 asistencija u Bundesligi ove sezone te činjenice da nekadašnji igrač Barcelone za koji dan puni 29 godina te se nalazi u najboljim igračkim godinama.

Što će biti s Alabom i Neuerom to je zasad još pod velikim znakom upitnika, dok su Javi Martinez i Boateng na izlaznim vratima, kao i Philippe Coutinho.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="de" dir="ltr">Thomas Müller has extended his contract at FC Bayern until June 2023.<br><br>Müller: &quot;This club is not just any old employer for me. It’s my passion.&quot; <a href="https://t.co/M7IIvXSH0D">pic.twitter.com/M7IIvXSH0D</a></p>&mdash; Bayern &amp; Germany (@iMiaSanMia) <a href="https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1247454777010683904?ref_src=twsrc%5Etfw">April 7, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Thomas MüllerThiago Alcantara

Ostale Vijesti