Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Sin brončanog Vatrenog potpisao za Lokomotivu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.06.21. | 08:31

Osiguravaju stoperske pozicije

Lokomotiva je u zadnji tren prošle sezone osigurala ostanak u HNL-u pod trenerskom palicom Samira Toplaka. Nedugo nakon završetka prvenstva sve je šokirala vijest da Samir Toplak više neće biti trener Lokosa, a nedavno je za novog stratega imenovan Silvijo Čabraja.

Veliki je rezultatski pad doživjela Lokomotiva nakon prošle sezone s obzirom da je na početku iste igrala kvalifikacije za Ligu prvaka nakon osvajanja drugog mjesta sezonu ranije.

Da se isto ne bi ponovilo, počeli su slagati momčad za iduću sezonu pa je jedno od prvih imena koje je stavilo potpis na ugovor s klubom s Kajzerice stoper Nikola Soldo, javljaju Sportske novosti. U Lokomotivu dolazi iz Inter Zaprešića u kojem je igrao i 1. HNL, a prošle sezone bio je stožerni igrač u 2. HNL. Soldo je sin poznatijeg bivšeg igrača i trenera Zvonimira Solde.

Soldu seniora pamtimo i po igranju defenzivnog veznog, kao i po osvajanju brončane medalje s Vatrenima na Svjetskom prvenstvu '98 te igračkom tragu koji je ostavio u njemačkom Stuttgartu.

Soldo junior prošle sezone je odigrao 28 utakmica za Inter i zabio dva gola te dodao isto toliko asistencija.

Na Kajzerici su o ostanku razgovarali i s Josipom Pivarićem, a prošlosezonski kapetan će do 1. srpnja odlučiti hoće li ostati u Lokomotivi.


Tagovi

Zvonimir SoldoLokomotiva ZagrebInter ZaprešićHNL2. HNL

Ostale Vijesti