REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Šime Vrsaljko: To što rade u Hajduku je fenomenalno

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.06.21. | 10:48

Vrsaljko opovrgnuo glasine o dolasku u Hajduk.

U tijeku je konferencija za medije u Rovinju, a od Šime Vrsaljka uspjeli smo uhvatiti jednu prilično zanimljivu izjavu koja se odnosila na njegov potencijalni dolazak u Hajduk:

"Uz dužno poštovanje prema navijačima i svima u Hajduku, želim im sve najbolje. To što rade je fenomenalno. Od navijača, do struke. Želim im uspjeh. No, što se tiče moje karijere, u daljnjoj budućnosti se možda vratim u Hrvatsku. Ne znam da li kao igrač ili samo da živim ovdje", rekao je Vrsaljko i na taj način opovrgnuo glasine oko mogućeg dolaska u Hajduk.

Podsjetimo, Vrsaljka je Dinamova skautska služba dovela kao 14-godišnjaka iz Zadrove omladinske škole. Prve seniorske korake odradio je u Lokomotivi, a za Dinamo je debitirao 27. veljače 2010. u prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva, na hladnom, ali sunčanom Maksimiru na kojem je Dinamo razbio Croatiju Sesvete 6:0.

Dinamo je i dalje klub u kojem je Vrsaljko odigrao najviše svojih utakmica, njih 96. Nakon četiri sezone provedene u modrom dresu prešao je u talijansku Genou, pa onda i u Sassuolo iz kojega je 2016. prešao u sadašnji klub Atletico Madrid.

Kako Vrsaljko još od Svjetskog prvenstva vuče brojne ozljede, u šampionskom Simeoneovom pohodu imao je status pričuve. U Hajduku rade na akciji okupljanja strašne generacije koja će nakon dugo vremena biti konkurentna za naslov. Marko Livaja je ostao, Lovre Kalinić je također blizu, a idući "pick" uprave Hajduka bio je Šime Vrsaljko.

No, čini se da će se nakon ove izjave Bijeli trebati okrenuti nekoj drugoj opciji...



Tagovi

HrvatskaHrvatska nogometna reprezentacijaHajdukŠime VrsaljkoMarko LivajaLovre KalinićEUROEuro 2020Euro 2021

Ostale Vijesti