FK Sarajevo
FK Sarajevo

Šibenik opet ima direktoricu! Nakon Marine Jurić, na Šubićevac stigla bivša šefica Sarajeva

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 19:36

Šibenik već ove sezone ima šansu da se plasira u HNL

Sabrina Buljubašić nova je direktorica HNK Šibenika! Drugoligaša će preuzeti nakon što je bila dugogodišnja direktorica Sarajeva. Godinu i pol dana nakon odlaska Marine Jurić, Buljubašić je još jedna žena koja će sjesti na čelo Narančastih. S bosanskohercegovačkim klubom stigla je do prve dvostruke krune kluba, a ukupno četiri trofeja u svom petogodišnjem mandatu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Šibenik već ove sezone ima šansu da se plasira u HNL, ovisno o tome kako završi 'mrtva trka' s jurjevačkim Zrinskim koja trenutno izgleda kao i ona Rijeke i Dinama - u dva boda razlike. Do kraja je ostalo još sedam kola, a nova direktorica kao cilj ima baš to - ući u najviši rang hrvatskog nogometa.

"Sigurni smo da će Sabrina Buljubašić biti veliko pojačanje za HNK Šibenik, te svojim bogatim iskustvom uvelike pomoći klubu u upravljačkom i organizacijskom pogledu, kao i u jurišanju ka osvajanju naslova Prve NL, odnosno prelasku u društvo najboljih hrvatskih klubova", poručili su iz HNK, prenosi Šibenski.

Nekadašnja nogometašica i sportska pravnica u jednom od ranijih intervjua za SportSport Buljubašić je govorila da je imala ponude iz inozemstva, ali je radije ostala u BiH. Međutim sada su se stvari promijenile.

"Imala sam ponude da budem direktor kluba iz treće lige Engleske i prethodno iz Championshipa, ali ostala sam u Bosni i Hercegovini jer imam ogromnu želju da pokušam poboljšati situaciju kada je u pitanju nogomet u Bosni i Hercegovini. Spremna sam za takav izazov, moj san je bio da budem ovdje i prije nego što sam stigla u Sarajevo", govorila je Buljubašić.

Buljubašić će biti predstavljena na press konferenciju u petak na Šubićevcu. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikPrva nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti