Photo: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Photo: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Šibenik minimalno svladao Dubravu, odluka o putniku u elitni rang u Gradskom vrtu sljedeće nedjelje!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.05.24. | 16:39

Nakon 32. kola vodeći Zrinski Osječko 1664 ima dva boda više od Narančastih sa Šubićevca, kojima treba slavlje u gostima da bi se vratili u Hrvatsku nogometnu ligu

Nogometaši Šibenika na jedvite su jade svladali Dubravu 1-0 u 32. kolu te se vratili na dva boda zaostatka za vodećim Zrinskim pa će tako o putniku u elitni rang odlučivati derbi 33. kola, posljednjeg u Pvoj NL, koji se igra sljedeće nedjelje u Gradskom vrtu u 17.30 sati: Zrinski Osječko 1664 – Šibenik!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Šibenčani su uoči ove utakmice zaostajali pet bodova za nekadašnjim Jurjevčanima (klub je preseljen u Osijek), krenuli gorpadno, nizali i promašivali prolike, a zabili tek u 42. minuti kad je Ivan Laća ubacio slijeva, a Ivan Delić podmetnuo nogu i manirom rasnog strijelca, što ponekad jest, skrenuo neobranjivo loptu u mrežu.

Prije toga su Laća i Delić pogađali grede, branio je’nemoguće’ i vratar dubravaša Tin Šarkanj.

Drugo poluvrijeme bilo je psihološki teško za momčad Marija Carevića, koja kao da nije znala treba li dalje napadati ili prepustiti inicijativu gostima koje odlično vodi talentirana trenerica Petra Mandić. Zabili su gosti sredinom drugog dijela gol, ali iz očitog zaleđa, pokušavali su napasti, iako bez velikih opasnosti. Prijetio je domaćima neki zalutali metak, kako to često biva, no ostalo je 1-0. Trinaesta ŠI-pobjeda zaredom!

Po svršetku utakmice domaća momčad došla je pred tribinu Funcuta i pjevala s njima, slavila što je izborila svojevrsnu majstoricu.

Dakle, sljedeće nedjelje, Gradski vrt, 17.30, Zrnski – Šibenik, gostima ‘igra’ samo pobjeda, a domaćima je za plasman u najviši rang dovoljno i neodlučeno! (ri)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikDubrava Tim KabelPrva nogometna ligaZrinski Osječko 1664

Ostale Vijesti