Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenčani teškom pobjedom nad posljednjeplasiranim Solinom ostali u korak sa Zrinskim

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 21:53

Sutra je na rasporedu susrt Cibalije i Orijenta od 14.50

Odigrana su tri susreta 1. NL. Uz dva remija istog rezultata, Šibenik je ostvario pobjedu protiv Solina i opet stigao na dva boda do vodećeg Zrinskog.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dubrava je protiv Coratije Zmijavci odigrala 1-1 u susretu koji nije prštao od ljepote. Poveli su domaćini u 25. minuti preko kada je Raužan asistirao Paliću za 1-0, no samo četiri minute kasnije Klopp, ali Alexandre, a ne Jürgen zabija za 1-1. S istim se rezultatom otišlo na odmor, ali i dočekalo kraj utakmice budući da nam ni nastavak nije pružio posebne prilike.

U drugom susretu remizirali su Vukovar i Dugopolje istim 1-1 rezultatom. Vukovarci su poveli preko Pelka u 42. minutim, a u nastavku je Bagarić u 61. bio precizan samo četiri minute nakon što je ušao u igru i na semafor postavio konačan rezultat.

Posljednji današnji susret odigrao je Šibenik protiv Solina, a Narančasti su slavili 2-1. Cvijanović je zabio već u 11. minuti, a gosti su preko Kaćunka izjednačili u 48. minuti. Josip Majić donio je u 84. minuti slavlje Šibenčanima, što je ujedno i prvo slavlje pod novom direktoricom.

Sutra je na rasporedu susrt Cibalije i Orijenta od 14.50. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK Zrinski Jurjevac Osječko 1664NK ŠibenikPrva HNL

Ostale Vijesti