Si Senor, Bobby Firmino riješio Tottenham (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.01.20. | 20:26

Puno prilika i malo pogodaka u najzanimljivijoj utakmici 22. kola Premier lige.

Od samog početka bilo je jasno kako je pred nama jedna izvrsna utakmica. Početno odmjeravanje snaga praktički nije ni postojalo budući da je Liverpool već u trećoj minuti preko Fimina, odnosno Oxlade-Chamberlaina mogao do vodstva, ali domaći sastav se nekako uspio spasiti.

Svega dvije minute nakon toga Lucas je imao dobru priliku, ali je i on bio neprecizan.

Prvu stopostotnu priliku vidjeli smo u 23. minuti. Nakon jednog odbijanca Henderson je fantastičnim centaršutom pronašao glavu Virgila Van Dijka, ali najbolji stoper današnjice neshvatljivo tuče ravno u Argentinca na golu Tottenhama.

Sljedeća velika prilika bio je ujedno i pogodak. Kombinirali su Henderson i Salah, a Egipćanin prekrasnim pasom upošljava Brazilca koji iz blizine silovito tuče i pogađa „malu mrežicu“ što samo po sebi govori kako domaći čuvar mreže nije imao prevelike šanse da ukroti ovaj pokušaj.

Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao pa su tako Redsi na predah otišli s minimalnim vodstvom.

U nastavku gledali smo izvrstan nogomet, ali su zato nažalost izostali golovi. Prvih 15-ak minuta bilo je svojevrsno zatišje pred buru, a onda su u brzinu više ubacili Pijetlovi koji su tukli iz svih pozicija, ali im je jednostavno nedostajalo preciznosti.

U 82. minuti argentinski veznjak Lo Celso promašio je – nemoguće. Aurier je ubacio loptu s desne strane, sam na drugoj vratnici bio je veznjak koji je ovog ljeta stigao u Tottenham, ali on je potpuno krivo zahvatio loptu pa je tako ova prilika otišla u nepovrat. Kane bi ovakvu priliku pospremio zatvorenih očiju...

Do kraja utakmice promjene na semaforu nije bilo pa je tako Liverpool upisao novu pobjedu, a s njom su ujedno i postavili novi rekord po broju osvojenih bodova nakon odigranih 22 kola.

Za kraj dodajemo kako u sljedećem kolu Liverpool na domaćem terenu dočekuje Manchester United u najvećem derbiju engleskog nogometa, dok Tottenham ide u goste Watfordu.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLiverpoolFC%2Fposts%2F10158698378762573&width=500" width="500" height="594" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Bobby FirminoRoberto FirminoLiverpoolTottenham

Ostale Vijesti