Josip Regović/Pixsell
Josip Regović/Pixsell

Show must go on: Zajec pozdravlja navijače, Vlatka Peras plješće. Barišić 'izgubio' mjesto u loži

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 18:20

Novi predsjednik dobio je ovacije stadiona, a do njega u loži sjedili su i jop uvijek aktualni članovi Uprave, ne i bivši predsjednik i supruga

Jednom davno rekao je Ćiro: 'Sine, nemoj se ljutiti, sve je to show business. I j...š čovjeka, koji nikad nije promijenio mišljenje!" I da, maksimirska je nedjelja bila pravi show business, odnosno, potvrda da show must go on. Velimir Zajec postao je novi predsjednik kluba i očekivano dobio ovacije Maksimira. Doduše, moramo priznati da smo na valu te euforije očekivali više publike u Maksimiru. Bilo je gledatelja i nekad malo, bilo ih je u zadnje vrijeme puno više no što Maksimir naviknuo zadnjih godina, ali s obzirom na očekivanja i najave, na taj tsunami 'povratka Dinama', tih pet i nešto tisuća ipak je ispod očekivanja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Novi je raspored sjedenja u glavnoj Dinamovoj loži, Velimir Zajec sjedio je u društvu Vlatke Peras i članova Uprave Darka Podnara i Danijela Tomačića, tu je bio i Dubravko Skender, klupski dopredsjednik, nakon dugo vremena u prvom redu lože nije bilo Mirka Barišića i supruge Božice. Nije ni to sve. Kad je službeni spiker najavio Velimira Zajeca kao novog predsjednika, on je ustao i pozdravio tribine, a fotoreporer Pixsella Josip Regović uhvatio je Vlatku Peras, koja u tom trenutku nasmijana plješće. Iako trenutno nitko ne zna, hoće li ona uskoro biti i članica, kamo li predsjednica Uprave, jer simbolizira Barišićevu vladavinu, ona to nije tako shvatila. Ili se pokušava približiti novom predsjedniku, ili toliko voli Dinamo da joj nije bitno tko je vlasti!? Jer - sve je to show business. I, show must go on. Pa, tko preživi.

Inače, sa sjevern tribine, čitavo smo prvo poluvrijeme slušali: 'Kako je dobro vidjeti te opet...'. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoSlaven BelupoHNLVelimir ZajecHrvatska nogometna ligaMirko BarišićVlatka Peras

Ostale Vijesti